Her er du:

Indhold

Joomla! CMS som platform

Før i tiden var det almindeligt, at udarbejde statiske hjemmesider. Disse tider er forbi. I dag anvendes Content Management Systemer (CMS), der gør dit liv som hjemmeside-ejer langt nemmere, idet du kan administrere dit indhold direkte fra din browser.

Joomla! CMS

Jeg har arbejdet med CMS-systemer siden 2007, og skal ikke ligge skjul på at jeg har fundet min favorit - Joomla! Dermed ikke sagt at Joomla! er det rigtige valg til alle opgaver - men for de fleste små og mellemstore virksomheder vil det være et oplagt valg.

▪ Responsivt design
Responsive

Joomla! 3 er 'Mobile-ready'. Det er dermed muligt at anvende designs, som automatisk tilpasser indholdet til den enhed, de vises på. Det gælder både front- og administratoradgang. Dermed vil dine brugere få en optimal visning, uanset om de ser din side på en desktop eller på en mobil enhed (tablet eller telefon).

Du kan se et eksempel på dette her på siden. Træk i browser-vinduet, og se hvordan indholdet flytter sig afhængig af formatet.

▪ Enkel Frontend redigering

Joomla Frontend Redigering

Rediger dit indhold direkte fra hjemmesiden i en simpel teksteditor med funktionerne, som du kender dem fra klassiske tekstbehandlingsprogrammer. Du kan indsætte billeder og formatere teksten.

▪ Udvidelser til dit behov

extension-conceptVerden over findes der udviklere som leverer udvidelser til Joomla! Med mere end 7600 udvidelser, kan næsten alt lade sig gøre med Joomla. Uanset om det er integration til andre services, webshops, eller CKK-systemer kan Joomla tilpasses dit formål. Crea har også udviklet udvidelser til Joomla.