Her er du:

Indhold

Responsivt design

En webside er ikke længere bare en side, som bliver vist i et browservindue på en pc. Smartphones og tablets er en del af vores hverdag, og bliver i stigende benyttet som vores adgang til internettet. Hvad brugeren ser på smartphonens eller tablettens mindre skærme, afhænger af, om websitet kan tilpasse sig andre formater end klassisk desktop.

Responsivt design

Jeg kan tilbyde CMS-hjemmesideløsninger som er 100% responsive - det gælder både brugerens oplevelse på siden og din adgang til administratorpanelet!. Der anvendes et framework hvor indholdet tilpasses ved hjælp af CSS Media Queries og Javascript.

På grafikken ovenfor ses et simpelt eksempel på hvordan indholdets placering ændres i takt med at skærmstørrelsen bliver mindre. På desktop-versionen er der plads til en smal kolonne  ved siden af det primære indhold , mens det sekundære indhold på tableten, bliver placeret på samme linje under det primære indhold. På telefonen er skærmen så lille at de sekundære elementer placeres under hinanden og hvert element fylder hele skærmens bredde.